Vacature: KERKELIJK WERKER

Ander nieuws

Vacature: KERKELIJK WERKER

De wijkgemeente Grote Kerk voor Gereformeerd belijden (Gorinchem) zoekt wegens bevestiging tot predikant een nieuwe

KERKELIJK WERKER (0,4 – 0,6 FTE)

(Voor de duur van één jaar, met mogelijke verlenging)

De kerkelijk werker zal voornamelijk actief zijn in het werkveld pastoraat (afleggen van pastorale bezoeken) en in beperkte mate in het werkveld vorming en toerusting (catechese).
De persoon die wij zoeken is belijdend lid van de Protestantse Kerk in Nederland en voelt zich verbonden met het gereformeerd belijden. Hij heeft minimaal een HBO opleiding afgerond. Enkele jaren werkervaring in een gemeente is een must. Preekbevoegdheid is een pré.
Voor informatie kunt u bij voorkeur ’s avonds contact opnemen met de voorzitter van de benoemingscommissie Aart Duijzer, tel 0183-640892, [email protected] Nadere informatie over onze wijkgemeente kunt u vinden op www.pgggrotekerk.nl. Reageren kan tot 31 december 2019 door een cv met motivatie te e-mailen naar het vermelde adres.