”Waarom ben ik hier op aarde?”, “Bestaat God?” “Wie is Jezus?” “Hoe kan ik geloven?”.

Misschien dat deze vragen wel eens in je/u op zijn gekomen… maar heb(t) je/u eigenlijk nooit een antwoord gevonden op deze vragen. Of misschien loop(t) u/je al een tijdje rond met twijfels en weet je/u niet zo goed wat je/u daar mee aan moet. Dan is de Online Alpha cursus misschien wel iets voor u of jou!

Wat is een Alpha cursus?

Een Alpha cursus is een cursus die iedereen de mogelijkheid biedt om op een laagdrempelige manier te ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. De cursus bestaat uit tien (online) bijeenkomsten.

Meer dan 25 miljoen mensen wereldwijd hebben de cursus al gevolgd(!) In Nederland al meer dan 300.000.

Online en onderwerpen

Omdat we elkaar nu niet in het echt kunnen ontmoeten vanwege het coronavirus, wordt er online een Alpha cursus georganiseerd. Zoals al eerder benoemd bestaat de cursus uit tien online bijeenkomsten.

Elke avond wordt er aandacht besteedt aan een ander thema – die in lijn ligt met de Bijbel. Iedereen die deelneemt aan de cursus krijgt de ruimte om zijn of haar geloofsvragen te bespreken en/of stellen n.a.v. een filmpje wat we met elkaar (online) bekijken

Voor wie?

Iedereen! Niemand uitgezonderd. Maar dan ook écht niemand. Ongeacht je afkomst, geloofsovertuiging, leeftijd of seksuele geaardheid. Diversiteit kan juist voor interessante en leuke gesprekken zorgen!

Wel is het zo dat de Alpha cursus een leeftijd van minimaal 18 jaar vereist.

Ben(t) je/u enthousiast geworden? Geef je dan op bij Anne Hamelink of Tabitha van Vliet.

Dit kan telefonisch of per e-mail. Een WhatsApp of sms-bericht sturen kan natuurlijk ook.

Contactgegevens & planning


 

Anne Hamelink:

📧[email protected]
☎️ 06 43 84 06 11

 

Tabitha van Vliet:

📧[email protected]
☎️ 06 28 65 52 98