Bijbelkringen

Erik Dekker

Bijbelkringen

Op de Bijbelkringen komen we samen om onderling contact te verdiepen, de Bijbel te lezen en erover door te praten, te bidden voor elkaar en de gemeente en samen te zingen. We hebben reguliere kringen waar een kringboekje wordt gebruikt voor Bijbelstudie. We hebben ook verschillende andere kringen waaronder een LEV-kring, een klimaatkring, twee studiekringen, twee kringen voor jong gehuwden en gebedskringen. De kringen vormen een belangrijk onderdeel van het doordeweeks gemeente zijn. We roepen iedereen van harte op deel uit te maken van een kring.

We streven naar kringen van rond de 12 personen zodat de kringen niet te groot zijn. Zodra een kring meer kringleden heeft is het plan om het jaar er op te gaan herschikken of te splitsen. Zo ontstaat er een mooie dynamiek.

Meer informatie over de kringen is te vinden via deze PDF: Bijbelkringen 2022-2023

Opzet bijbelkring

De kringen worden over het algemeen gehouden in de huiskamer van een van de kringleden. Sommige kringen hebben een andere vaste locatie, zoals de ouderenkring die in De Heul samenkomt. De reguliere avondkringen starten om 20:00 uur en sluiten rond 22:00 uur af. Het is de bedoeling dat je het bijbelstudieboekje zelf aanschaft.

Aanmelden

Er zijn momenteel 14 kringen en hopelijk zit er een kring bij die bij je past. Mocht dat nu niet zo zijn en zou je op een ander moment een kring willen, laat het ons weten. Wie weet is er behoefte aan een kring in de ochtend als de kids naar school zijn of zou je graag een “early bird” kring willen starten. Laat het ons weten. We gaan kijken wat er mogelijk is. Heb je vragen over de Bijbelkringen, of heb je interesse om op een kring te gaan of wil je gewoon een keer komen kijken dan kun je contact leggen met Andrew Eijgenraam. Welkom!

Wanneer?

Zie berichtinhoud

Contactpersoon

Locatie